Acasa » Despre

Despre xID

xID a stabilit tendinta cartilor de vizita pentru 2021 si nu numai.


In mod traditional, o bucata de carton cu doua fete care masoara in medie 8,9 x 5 cm, umila carte de vizita a fost folosita zeci de ani pentru a partaja informatii de contact de baza intre oameni. Formatul a ramas relativ acelasi de-a lungul timpului, dar compania Produs în Sibiu SRL a introdus o carte de vizita fara contact care va stabili tendinta cartilor de vizita in viitor.

Spuneti la revedere teancurilor de carti de vizita din carton din trecut. Acum aveti nevoie doar de o carte de vizita xID si nu veti dori nimic mai mult. Cartile de vizita xID functioneaza utilizand tehnologia NFC integrata, care permite transmiterea in siguranta a detaliilor de contact selectate si a profilurilor sociale catre orice alt smartphone fara a fi nevoie sa instalati o aplicatie.

1+
Clienti fericiti
1+
contacte noi
1+
proiecte in lucru
1+
Proiecte target

Au incredere in produsele noastre

Nume

detalii

Nume

detalii

Nume

detalii

Nume

detalii

Nume

detalii

Nume

detalii

blog4
Functii multiple nou

Cartile de vizita xID sunt ideale

Pentru antreprenori, intreprinderi mici si mijlocii si chiar pentru persoanele fizice active social. Prima impresie conteaza, iar prin posibilitatea de a-ti partaja fara efort detaliile de contact pe telefonul cuiva, este de nepretuit.